Startside Utviklingsmiljø

Velg hvilke miljø du skal se på og klikk deretter på boksen for Jenter eller Gutter i det aktuelle miljøet. I det neste skjermbildet vil du kunne velg geografisk område og deretter finner du oversikt over alle samlinger.

Kontaktopplysninger til trenerne for miljøet finner du på samme sted som oversikten over samlingene. Eventuelle forfall til samlinger SKAL meldes til trener så snart som mulig.

 
   
   
 
       
   
 
       
       
     

Les mer

Aktuelle nyheter for Spillerutvikling

Sonesamling J00 i Kristiansand

Fredag 10. april er det ny sonesamling for J00 i Kristiansand. Samlingen går i Gimlehallen 1 kl. 1800-2000. Tema for samlingen er Overgangsspill og pådragsspill. Forfall skal meldes direkte til Odd Ivar. Ta med ball, drikkeflaske og noe å spise til etter samlingen. Forfall skal snarest ringes Odd Ivar Hjetland.

20.03.2015 12:36

Les mer

Sonesamling J01 Sandnes

J13 Sandnes skal ha sonetrening fredag 23. januar kl 19:00-21:00 i Stavamger Idrettshall.  Alle møter i sitt lags kampdrakt. Fest en tape på brystet med fornavnet ditt på. Forfall må snarest meldes sonetrenere Beata Szromek eller Anne Kathrine Edland. Tema denne gangen er Individuell forsvarsteknikk.

15.01.2015 12:12

Les mer

Nyttig å vite om utviklingsmiljøene

Regionen legger stor vekt på å ha et utviklingsmiljø for spillere som muliggjør identifisering og utvikling av talenter. Videre er det en målsetting at uttak til og deltakelse i utviklingsmiljøene skal oppleves motiverende for de som er med. Her finner du et hefte som beskriver de ulike miljøene og sier noe om hvilke forventninger som stilles til de ulike aktørene.

25.08.2010 14:46

Les mer

Spill og Trening

XPS Trenerverktøy