Barnehåndball i Region Sør

  


VELKOMMEN TIL REGIONS SØRS BARNEHÅNDBALLSIDER

Her finner du informasjon om våre mini- og aktivitetsturneringer,  samt nyttige tips og informasjon til deg som har ansvar for håndball for barn i både klubb og skole.

Finner du ikke det du leter etter under?

   

 

MINI- OG AKTIVITETSTURNERINGER

- NHF Region Sørs spilltilbud for aldersgruppen 6 til og med 11 år
 


 

 

 
   


REGLER OG BESTEMMELSER FOR BARNEHÅNDBALL I MINI- OG AKTIVITETSTURNERINGER

 

HÅNDBALL FOR BARN


HÅNDBALL I SKOLE OG SFO

                                   

Les mer

Aktuelle nyheter for Barnehåndball i Region Sør

Ta teknikkmerket!

Håndballsesongen nærmer oppstart, og for de yngste som kommer til klubbene for å trene kan det etter hvert være sesong for å ta teknikkmerket. - Merket har fem graderinger og alle prøvene er enkle både å forstå, lede og kontrollere.

26.08.2014 13:28

Les mer

Følger du med i tiden?

Er du barnehåndballtrener, og instruerer spillerne dine til å stå "rett opp og ned" helt inntil 6-meteren i forsvar? Da er det på tide å legge fortiden bak seg, og ta en titt på hvordan vi ønsker at barnehåndballen skal være! Etter hvert vil du kanskje legge merke til engasjerte barn som finner håndballspillet morsommere enn noen gang?

20.01.2012 08:20

Les mer

Barnehåndball: informasjonsplakater!

Er det lov å snappe, kontre og å spille offensivt forsvar? Er det avkast fra midten etter skåringer? Kan en spiller utvises i barnehåndball? Er det tillatt å ta flere en tre skritt og holde ballen lenger enn tre sekunder?

09.11.2011 13:05

Les mer

Huskeliste for arrangører og deltakerlag

Har din klubb håndballaktivitet for barn mellom 6 og 11 år, og skal dere arrangere eller delta på barnehåndballturnering? Da er det viktig at dere leser dette.

21.05.2010 10:04

Les mer