Tilbake Twitter Facebook

SAS Sportspriser til klubber og lag

Norges Håndballforbund og SAS Norge har inngått en trafikkavtale som også regioner og klubber kan benytte seg av. SAS Sportspriser kombinerer høy fleksibilitet med rabattert pris. De er utviklet og tilpasset idretten i samarbeid med Idrettsforbundet, særforbund, klubber og lag.

Fra høsten 2011 er tilbudet utvidet og forbedret:

Som ”idrettens flyselskap” lanserer SAS et helt nytt sportskonsept. Høy rabatt på mange eksisterende billettpriser, kombinert med ekstra bagasje og fleksibilitet, er viktig for idretten. Det har SAS tatt på alvor. Tidligere har SAS kun hatt et sportstilbud i Norge. Nå utvides tilbudet til flyreiser på alle ruter innen Skandinavia og mellom Skandinavia og Europa. Også partnere Widerøe og Blue1 vil være med i SAS sportspriser. (Blue1 er ikke helt klare ennå.)

Høy fleksibilitet kombinert med rabattert pris!
SAS sine spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter til lave priser med alle de fleksible fordelene du trenger. Du kan for eksempel ta med deg inntil 2 stk. bagasje à 23 kg kostnadsfritt. Skipose, sykkel eller golfbag med maksvekt 23 kg kan inngå som en av disse. Du har full refusjon av billetten fram til 7 dager før avreise. I tillegg til alt dette opptjener forbundet/klubben/laget ditt SAS Credits på hver reise som igjen kan brukes til nye reiser.

Sportsprisene gjelder innenlands i Norge, Sverige og Danmark, samt til SAS sine destinasjoner i Skandinavia og Europa. Du kan velge å bestille reisen én vei eller tur/retur. Egne regler gjelder for grupper. Mer informasjon på

eller hos ditt reisebyrå. 

Slik bestiller du: For å bestille SAS sportspriser må du være medlem av et idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund, og reisen må være i idrettssammenheng. For å få tilgang til sportsprisene trenger forbundet/klubben en bedriftskode (CMP-kode). Dette får man ved å bli SAS Credits sportskunde. 
 

Bestilling kan også gjøres hos SAS Direkte på tlf. 05400 (tast 7) eller hos et reisebyrå. Husk å oppgi regionskoden!

Du kan ha behov for å endre reisetidspunkt, endre navn i bestillingen, ta med ekstra bagasje eller arrangementet kan bli avlyst.

SAS Sportspriser tar høyde for dette.

Opptjen SAS Credits på alle reiser - inkludert sportspriser!

SAS gir klubber og lag mulighet til å opptjene SAS Credits på alle reiser i idrettens medfør på SAS, Widerøe og utvalgte partnere, uansett billettype og reisemål.

03.01.2014 12:54, Svein Andresen