Tilbake Twitter Facebook

Registrere spillerstall på Klubbsiden

Gå inn på www.handball.no  og klikk deg videre inn på linken

Logg deg inn ved hjelp av brukernavn og passord. Hvis du ikke har det, må du få dette av leder i klubben.

Du kommer da inn på forsiden på Klubbens sider. Her har du full kontroll på alle personer i klubben, om de har løst lisens, alle lagene som klubben har med mye mer. 

Her skal du også legge inn Spillerstall på lagene som spiller i NHFs serietilbud. Det betyr Eliteserien, 1.divisjon, 2. divisjon. NM Senior (Cupen), NM Junior og lagene i LERØYserien og Bringserien.

Klikk på linken Spillerstall på venstre side. Du vil da få opp lagene som det skal registreres spillerstall på, med en link utenfor laget – på høyre side ”Spillerstall”.

Hvis klubben hadde med lag i de ovennevnte serier forrige sesong, vil alle spillerne allerede ligge der. Du må da påse at spillerne som IKKE skal spille denne sesongen er Passivisert. Det vil si at du velger bokstaven P i rullgardinen under valget Status. Deretter lagrer du dette, ved hjelp av ”disketten” til venstre – eller Lagre øverst i vinduet.

TIPS:
Du får begrenset antall spillere i vinduet hvis du går på Søking (øverst i bildet) og velger A på status. Da vil det kun vises alle som er aktive på dette laget i klubben. Da er det lettere å Passifisere de aktive som ikke skal spille kommende sesong.

Så snart dette er gjort, er det enkelt å sjekke at alle disse spillerne har rett klubbtilhørighet og at alle har løst lisens, slik at man unngår å tape kampen på ”skrivebordet”.

Lurer du på noe – eller trenger du ytterligere hjelp? Nøl ikke med å ta kontakt med egen region. De hjelper deg igjennom dette, slik at det blir lettere neste gang.
LYKKE TIL!
 

24.06.2014 12:49, Svein Andresen