Tilbake Twitter Facebook

Nit-Hak og Kolbotn til topps i Postenserien

Nit-Hak (J) og Kolbotn (G) gikk til topps da Sluttspillet i Postenserien 14 ble arrangert i Askøy Forum 25. - 27. april. Runar (J) og Pors (G) ble sølvvinnere. 

I begge klasser var det 8 lag - med alle regioner representert - som kjempet om heder og ære. 

Jenteklassen
I pulje 1 var det Bjarg og Nit-Hak som tok seg til semifinalene. De vant to kamper hver, og spilte uavgjort da de møttes til dyst. 

Fra pulje 2 var det Charlottenlund og Runar som var de to beste lagene, og sikret semifinale. Charlottenlund vant alle sine tre innledningskamper, Runar vant to (men tapte for Charlottenlund). 

Semifinaler Jenter:
Runar - Bjarg endte til slutt med seier til Runar 18-14. I den andre semifinalen var det Nit-Hak som til slutt kunne juble for finaleplass, da Charlottenlund ble beseiret 17-14. 

Jentefinalen
ble dermed en kamp mellom Nit-Hak og Runar, og der var det ingen tvil. Nit-Hak var et stort hakk bedre enn sine motstandere, og tok seieren i Postenserien 2014 med sifrene 28-14. 
I bronsefinalen var det askillig jevnere, da Charlottenlund til slutt vant 15-14 mot Bjarg. 

Nit-Hak Jenter 14 Postenserievinnere 2014! Foto: Tovelise Mossestad Mossestad Fotodesign

Gutteklassen
Etter de innledende kampene fredag og lørdag, var det klart at Pors og Mathopen (fra pulje 1) og Kolbotn og Elverum (fra pulje 2) var de fire semifinalelagene. 

Pors møtte Elverum
i den ene semifinalen. Porsgrunnslaget viste ingen nåde, og sikret finaleplass med sifrene 18-10. 
I den andre semfinalen, mellom Kolbotn og Mathopen, var det Kolbotn som kunne juble for finaleplass, etter at de beseiret Matopen 23-16. 

Finalen mellom Kolbotn og Pors
var jevn til pause (Kolbotn ledet 9-8), men Kolbotn festet grep i siste del, og hadde etterhvert full kontroll på dette finaleoppgjøret. Sluttsifrene ble 21-13 - og dermed ble Kolbotn vinnere av Postenserien 14 2014! 

I bronsefinalen mellom Mathopen og Elverum var pausesifrene 9-3 til Mathopen, og da sluttsignalet lød, hadde Mathopen sikret seieren med 23-14. 

Kolbotn Gutter 14 Postenserievinnere 2014! Foto: Tovelise Mossestad Mossestad Fotodesign

Se flere bilder fra Postenserien 14 - sluttspillet i Askøy Forum på 

27.04.2014 15:14, Svein Andresen