Tilbake Twitter Facebook

Konferansen du ikke må gå glipp av

Norges største idrettsarrangement for utviklingshemmede med 1200 deltakere. Inkludert en spennende konferanse om inkludering, verdier, toleranse og menneskeverd. Vi snakker selvsagt om Landsturneringen (LT) i håndball og fotball som arrangeres 29.-31. august på Stjørdal i Nord-Trøndelag.

Hit kommer rundt 1200 utøvere med trenere og ledere til stor idrettslig aktivitet der glede og samhold er nøkkelord.

Landsturneringen
er Norges klart største arrangement for utviklingshemmede som Norges Fotballforbund og Norges Håndballforbund gjennom sine regionale ledd arrangerer på ulike steder for hvert i år. I 2014 er altså Stjørdal vertskommune.

I forkant av den store Landsturneringen, arrangeres en konferanse med Geir Lippestad som foredragsholder, i tillegg til Ole Andreas Steen («The rolling coach») og Helge Gudmundsen.

Konferansen er åpen for alle interesserte, men med en spesiell invitasjon til trenere og ledere i idrettslag og støttespillere som er med på Landsturneringen 2014.

Konferansen er gratis og arrangøren regner med å fylle amfiet i Stjørdalshallen med mange entusiastiske personer som er opptatt av inkludering, verdier, toleranse og menneskeverd.

Det er plass til 200 personer på konferansen, så her gjelder det å melde seg på med en gang. «Førstemann til mølla » - prinsippet gjelder.

Påmelding innen 22. august

på e-post til eva.skei@handball.no eller landsturnering@gmail.com

Oppgi navn, mobil og hvem du representerer på påmeldingen.

20.06.2014 08:00, Svein Andresen