Tilbake Twitter Facebook

Landsturneringen 2014 - en suksess!

Alt «gikk på skinner» under Landsturneringen 2014 på Stjørdal i helga, - til og med værgudene var i det rette lune med sol fra skyfri himmel! Turneringen startet som før, med defilering og åpningsshow i Stjørdalshallen...
 

Arrangementsleder Tore Rømo
var bare et stort smil da han samlet arrangementsstaben rundt seg etter gjennomført arrangement søndag ettermiddag;
- Dette har vært ei helt fantastisk helg, - takket være fantastiske deltakere og en positiv og samkjørt komite ! sier Tore, - og legger til at alle frivillige i dette arrangementet fortjener ros, - uten dem hadde vi ikke fått dette til!

Konferanse
Konferansen i forkant av turneringen, med Geir Lippestad og Emil Sørheim, ble en positiv start på helga, som ga alle et ekstra gir. Refleksjoner rundt verdier, toleranse og menneskeverd er absolutt noe som henger sammen med verdiene i Landsturneringen! Helge Gudmundsen, ledet konferansen på en varm og ryddig måte. Ekstra flott at rundt 220 personer deltok, - slikt skaper stemning!

Tuneringsstart
Selve turneringen startet som før, med defilering og åpningsshow. Åpningsshowet ble avholdt i Stjørdalshallen, - og allerede her ble stemningen for helga lagt, - musikk, lys, humør, latter, Rai, Rai og Til sammen var det 1302 påmeldte og av dem Trønderrock, - DDEs «Rompa mi» er ikke noe en bare hører på, - her kom sangstemme og dansefot aktivt i gang!

Kampene startet lørdag morgen og varte til ettermiddagen, - slik at det ble tid til å pynte seg til bankett på Rica Hell!
Det ble mange, spennende kamper og nivået på lagene føles bedre enn noensinne, - flott jobbet av de enkelte klubbene! I tillegg vaqr det igjen en glede å se den flotte holdningen i det enkelte lag, - her er det mange som kontinuerlig jobber med Fair Play.

Banketten, et høydepunkt!
Banketten - den store FÆSTEN -  som ble gjennomført på Rica Hell, er noe utøverne gleder seg mest til. Her får de pyntet seg, servert god mat ved flott dekket bord og danset og klemt mye. Ikke uvanlig at en her finner seg en kjæreste på dansegulvet! Arrangementet ble en fulltreffer og musikken - som også her ble mye Trønderrock, Kaptein Sabeltann og «Plumbo», med en rykende gruppe fra Stjørdal.

På banketten ble det også delt ut Fair Play Pris i håndball. Tom Tvedt (medlem Forbundsstyret NHF og Idrettsstyret NIF) fikk gleden av å overrekke denne til guttelaget fra Våg. I tillegg fikk Marie Bendiksen Lind fra NHF Region Midt Norge tildelt Hedersmerke i sølv for sitt aktive arbeid med inkludering og spesielt håndball for utviklingshemmede.

Se bare på bildene (i bildekarusellen under artikkelen), - her er det trivsel!

Søndag var det på igjen med kamper, sluttspill, premieseremoni og så hjemreise. Ikke rart deltakerne allerede gleder seg til neste år...

Resultater fra Håndballturneringen 2014:

  Pulje A1 (jenter)  A2 (jenter)  B (gutter)  C1 (Mix)  C2 ( Mix)  C3 (Mix)
Vinner Strindheim  Byåsen  Våg  Rapp-gjengen  Sotra  Klepp
Nr 2 Strømsgodset  VIVIL   Kolnes   Askøy City Stjørdal Brane Tigers
Nr 3 Nessegutten  GØIF  Sandnes  Grane  Stange  Vadmyra

 

Neste år er Lillehammer vertskapsby, med NHF Region Innlandet og Indre Østland Fotballkrets som arrangører.

02.09.2014 13:07, Svein Andresen