Tilbake Twitter Facebook

Fair Play i praksis

Oppfordringen om at enhver klubb i Region Sør skal ha en Fair Play-vert, som er tilstede under hjemmearrangement og som oppfordrer til Fair Play, har blitt tatt godt imot av Tønsbergs Turn. Lørdag kunne vi observere smilende mennesker og en flott antrukket fair-play vert som tok imot publikum i hallen.

Vi vet alle hva slags oppførsel vi ønsker både på og utenfor banen. Noen ganger trenger både engasjerte trenere, ledere og foresatte en påminnelse om, hvilke verdier som skal ligge i bunnen for idretten vår, når det koker som værst i kampens hete. En smilende vert som deler ut fair-playregler ikledd et synlig bevis på at klubbene ønsker å stå for noe sundt og viktig er i mange tilfeller alt som skal til!

I Tønsberghallen lørdag ble det arrangert flere kamper, og da Gutter 11-klassen hadde sin kamp på formiddagen var kiosk, inngang og Fair Playanvarlig på plass! Administrasjonen var selv på plass i hallen og var vitne til en flott internkamp mellom Tønsbergs Turn 1 og Tønsbergs Turn 2. Behovet for å gjøre noen jobb, rent ut over å være synlig i hallen og dele ut kort, var det ikke i helgen. Det er nettopp slik vi ønsker at våre barn skal oppleve idretten vår! Herlig :)

 

 

  • Hver klubb gir ut forledrevettreglene ved billettsalg hvor man kan få tips omkring Fair Play fra tribunen.
     
  • Hver klubb få større fokus fra trenere og spillere på Fair Play under konkurranse som vil si fokus på innsatsvilje hos spillerne, begeistring over godt samspill og mestring og respekt for motstandere og dommere.
     
  • Alle klubber med speakertjeneste leser opp en Fair Play hilsen før kampstart
     
  • Alle spillere gjennomfører handshake før kampstart

15.10.2014 15:20, Tore Andersen