Tilbake Twitter Facebook

Hjemmetap for Haslum i Europacup

Lørdag startet gruppespillet i EHF-cup og Haslum tok i mot sveitsiske Pfadi Winterthur i Nadderud Arena. Selv om motstanden var overkommelig, ble det dessverre tap for Håvard Åsheim(bildet) og resten av Haslumgutta.

Haslum hadde grep på kampen i første omgang og ledet på det meste med tre mål, men klarte ikke å dra ordentlig i fra. I steden var det gjestene som hentet inn forspranget og ledet med et mål til pause, på stillingen 12-13.

I andre omgang skaffet Pfadi seg en liten luke som Haslum aldri klarte å hente inn, Pfadi Winterthur vant til slutt med fire mål, 23-27.

 - Vi taper på en medium dag, bittert at vi brenner så mange gode sjanser. Vi hadde alle muligheter til å vinne, oppsummerte Haslumtrener Tom-Eirik Skarpsno etter kampen.

 

Kampfakta:

Haslum HK - Pfadi Winterthur, EHF-cup

Nadderud Arena

Resultat: 23-27(12-13)

Utvisninger: Haslum 2 x 2 min, Pfadi 4 x 2 min

Dommere: Arsim Vitaku og Erdoan Vitaku, Kosovo

Tilskuere: 808

 

Haslum

Christoffer Brännberger 5, Anders Røe 4, Magnus Søndenå 4, Joakim Patriksson 4, Simen Schønningsen 3, August Pedersen 2, Jakob Gjøen 1, Sebastian Barthold, Sander A. Øverjordet, Vegard Sørlie Tennfjord, Erlend Mamelund, Håvard Bjørnskau Johannesen, Jonathan Bjørnskau Berens, Knut Mehl, Håvard Åsheim, Trond Tjemsland.

 

Toppscorer Pfadi Winterthur: Julian Krieg, 11 mål.

Haslums beste: Christoffer Brännberger

Pfadis beste(BB): Arunas Vaskeivicius

14.02.2015 19:26, Britt Inga Thirud Gjerde