Tilbake Twitter Facebook

God start for Rullestolhåndball

Det var stor stemning i folloTRYKK Arena Rullestolhåndball ble introdusert. Laila Horgen og spillerne i Follo hadde forberedt seg godt da de inviterte til oppstart av rullestolhåndball søndag 1. mars.

Etter en kort velkomst fra Håndballforbundet, Gjensidigestiftelsen og ordfører i Ski kommune, Anne Kristine Linnestad fikk de frammøtte se hva rullestolhåndball er i praksis. 

Håndballgutta fra Follo, hadde øvd litt på forhånd, og kunne varte opp med en kort og intens kamp - til stor jubel fra de frammøtte. Deretter fikk nye aktuelle spillere prøve seg, og etter litt nøling var alle i gang på gulvet. Med litt enkel instruksjon fra Luis Gran, som har bakgrunn fra både rullestolbasket og rullestolhåndball, kom de godt i gang og fikk til og med prøve seg i kamp, på mix-lag med Follospillerne.

   

   

Som det framgår av bildene, ble dette ei flott økt og vi er ganske sikre på at de fleste av dem som deltok blir å se i hallen på lørdag når treningsgruppa starter opp, med treninger i folloTRYKK Arena på lørdager. Trener er Oskar Olafsson. Han er islandsk, men har bodd i Norge siden han var 3 år, og spiller nå på Follo HK og det islandske landslag menn 94. I tillegg vil Follo-spillere og jenter fra Langhus HK, stille som medhjelpere og partnere i aktiviteten.

Alle som vil vite mer om denne aktiviteten oppfordres til til å møte opp, se og prøve! Du behøver ikke å være rullestolbruker for å delta her, men alle må sitte i rullestol under aktiviteten. Det vil bli utlånt sport-stoler til de som ikke har slik stol selv.

04.03.2015 17:45, Svein Andresen