Tilbake Twitter Facebook

Tøft for Haslum i Hamburg

Etter seier i Nadderud Arena sist helg, var det returoppgjør i EHF Cup mellom Haslum og Hamburg i Tyskland lørdag ettermiddag. Det viste seg å bli en for tøff oppgave for kaptein Anders Røe(bildet) og resten av Haslumgutta.

Haslum hang med de første tjue minuttene av kampen, men de siste ti minuttene av den første omgangen ble Haslum straffet hardt for bomskudd og ble kontret i senk av Hamburg, til pause ledet hjemmelaget 17-8.

I andre omgang økte Hamburg ledelsen, men Haslum hentet seg inn på slutten og tapte til slutt kun med ti mål, 36-26.

Det var stor steming i hallen, Haslum møtte et Hamburglag som var heltent på å revansjere sist helgs tap og som spilte med toppet lag stort sett hele kampen. 

- Resultatet etter første omgang speilet ikke helt kamputviklingen, det manglet rutine i avslutningssituasjoner som blir avgjørende. Vi gjør alt i alt en fair kamp og er fornøyd, sier lagleder Terje Halvorsen etter kampslutt.

Kampfakta
HSV Hamburg - Haslum HK, Sporthalle Hamburg
Resultat: 36-26(17-8)
Utvisninger: Hamburg 3 x 2 min, Haslum 4 x 2 min
Dommere: Csaba Kekes og Pal Kekes, Ungarn
Tilskuere: 1623

Haslum
Christoffer Brännberger 6, Anders Røe 5, Joakim Patriksson 4, Simen Schønningsen 4, Vegard Sørlie Tennfjord 2, August Pedersen 2, Jakob Gjøen 1, Magnus Søndenå 1, Sander Øverjordet 1, Erlend Mamelund, Sebastian Barthold, Håvard Bjørnskau Johannesen, Håvard Åsheim, Trond Tjemsland.

Toppscorer Hamburg: Hans Lindberg 8 mål.

07.03.2015 18:33, Britt Inga Thirud Gjerde