Tilbake Twitter Facebook

Grane Arendal og Gjøvik HK til 1. divisjon

Etter å ha sikret seg seier i begge sine kvalifiseringskamper i Voldhallen, er Gjøvik HK på nytt klar for spill i 1. divisjon. Grane Arendal vant også begge sine kamper og slår følge til 1. divisjon Vi gratulerer begge lagene!

Kvalifiseringskampene til 1. divisjon Kvinner spilles i Voldahallen. Tidlig lørdag morgen skaffet Gjøvik HK seg en viktig skalp, da de beseiret hjemmefavorittene Volda Handball med 27-25. Litt senere lørdag var det Bravo som måtte finne seg i tap mot Gjøvik-jentene. I den kampen ble sifrene 34-19 til Gjøvik HK. 

Med dette er laget puljevinner og klar for 1. divisjon i 2015-16. Kampen mellom Volda Handball og Bravo lørdag kveld endte med klar seier til Volda Handball. Til slutt ble sifrene 33-20 (15-9). Bravo ble igjen for "lette" i kvalifiseringsspillet for 1. divisjon, og må fortsette i 2. divisjon også i 2015-16.  Volda Handball får en ny mulighet søndag til å kvalifisere seg til 1. divisjon. Motstander blir enten Pors eller Fyllingen. Søndagskampen spilles i Voldahallen kl 1000. 

I den andre kvalifiseringspulja gjorde Grane Arendal også rent bord. Laget åpnet med å beseire Fyllingen 36-27 i den første kampen i pulja. I den andre kampen gjorde de "kort prosess" med Pors. Arendals-jentene satte tempo og "kjørte over" Pors-jentene i en imponerende førsteomgang (ledet 16-5) og vant til slutt komfortabelt 26-13. 

I denne gruppa blir det nå kampen mellom Pors og Fyllingen om hvilket lag som får den ekstra muligheten til å kapre en plass i 1. divisjon neste sesong i kamp mot Volda Handball.  

11.04.2015 16:52, Svein Andresen