Tilbake Twitter Facebook

Sluttrunde i Sotra Arena

Sotra Arena er arena for den siste og avgjørende runden i LERØYserien Jenter/Gutter 18 25. og 26. april. Byåsen og Oppsal (jenter) samt Haslum, Bækkelaget og Fjellhammer (Gutter) er topplagene før de siste tre kampene for hvert lag. Mange av kampene streames på Internett.

Det er første gang dette store fellesarrangementet for våre beste 18 års-lag spilles på Vestlandet. NHF Region Vest er teknisk arrangør, og har lagt alt best mulig til rette for at avslutningshelgen skal bli en minnerik opplevelse for alle de 32 lagene. Kampene som spilles på bane 1 og 2 blir streamet på Internett fra kl. 12.45 lørdag.

Lørdagens kamp mellom Bækkelaget Håndball Elite og Elverum som spilles kl 1745 sendes i tillegg direkte på TV2 Sportskanalen. 

Lederlagene i Jenteklassen
Byåsen og Oppsal, er begge ubeseiret og står med 24 poeng før sluttrunden. Alt ligger til rette for en ren finale i den siste kampen søndag (1245) da de to rivalene møtes til dyst. Før den tid skal de to lagene begge møte Sarpsborgalliansen HK (som er nr 3 før sluttrunden) og Nordstrand (nr 9).  Laget på 3. plass før de siste kampene er Gjerpen, som i helgen møter Fjellhammer, Stabæk og Våg. 

Haslum er på topp med 22 poeng i gutteklassen, tett fulgt av Bækkelaget Håndball Elite (21), Fjellhammer (21) og Sandefjord Håndball (20). Av disse lagene møtes Haslum og Fjellhammer søndag formiddag, mens Bækkelaget HB Elite og Sandefjord HB møtes i siste kamp søndag.  

Programmet for avslutningsrunden i LERØYserien er laget i pdf og beregnet på nedlasting. Du finner det på våre LERØYseriesider  - og du kan også laste det ned ved å bruke linken nedenfor: 

23.04.2015 16:00, Svein Andresen