Tilbake Twitter Facebook

14-åringene samles i Stangehallen

Stangehallen er arena for årets sluttspill i Postenserien - der de beste 14-årslagene fra hele landet møtes til dyst. Lagene spiller innledende kamper fredag kveld samt lørdag, mens de avsluttende kampene spilles søndag 26. april. 

De 8 lagene i hver klasse er delt inn i to innledende puljer, der de to beste lagene går til semifinaler (og finaler/bronsefinaler), mens de øvrige lagene spiller plasseringskamper. Slik er puljene: 

Jenter 1 Region Jenter 2 Region Gutter 1 Region Gutter 2 Region
Gneist  Vest Byåsen Midt-Norge Gneist/Viking Vest Jardar Øst
Nærbø SørVest Konnerud Sør Nærbø SørVest Klæbu Midt-Norge
Oppsal Øst Oppegård Øst Ski Øst Toten Innlandet
Tromsø Nord Storhamar Innlandet Tromsø Nord Tønsbergs Turn Sør

Forrige sesong var det lagene fra Region Øst (Nit/Hak Jenter og Kolbotn Gutter) som gikk helt til topps. Helgen vil vise hvilke regioner som har de beste lagene i årets utgave. 

I tillegg til kampene i Stangehallen, er det lørdag kveld også lagt opp til en felles sosial samling for alle lagene i hallen med mat og konkurranser for deltakerne. 

Ledertreff
arrangeres også lørdag kveld  for ledere og dommere i Stangehallen. Her er det lagt opp til et foredrag som er veldig nyttig for alle som jobber med ungdomsutøvere, samt sosialt samvær med ledere fra andre klubber og helgens dommergruppe.

23.04.2015 16:30, Svein Andresen