Tilbake Twitter Facebook

Sluttspill i Fredrikstad

Også denne sesongen skal det nasjonale sluttspillet i Bringserien for Jenter/Gutter 16 avgjøres i Fredrikstad. Med innledene kamper fredag og lørdag samt sluttkamper søndag 26. april, skal det endelig avgjøres hvilke lag som er de beste i denne årsklassen denne sesongen. Bringserien. Finalene sendes på på TV2 Sumo søndag kl. 15.00 og kl. 16.30.

Det er de beste lagene fra sesongens Bringserie som nå samles til dyst i Kongstenhallen - de fire beste lagene hva hver av de tre avdelingene i Jenter 16 og de fire beste i hver av de to avdelingene i Gutter 16 - totalt 12 jentelag og 8 guttelag. 

Puljer Jenter: 

Pulje 1 Pulje 2 Pulje 3 Pulje 4
Sarpsborg Byåsen Bjarg Fjellhammer
Ski Glassverket Fyllingen Gjøvik HK
Stjørdals-Blink Nit/Hak Vågen Lillestrøm HK

Innledningsvis spilles enkel serie. Vinnerne i hver pulje går til semifinaler/finale/bronsefinale. Toerne spiller om plassene fra 5 - 8, mens treerne spiller om plassene fra 9-12.

Puljer Gutter: 

Pulje 1 Pulje 2
Nærbø Fjellhammer
Randesund Konnerud
Ski Mathopen
Tiller Sandar

De to beste guttelagene i hver pulje spiller semifinaler/finale/bronsefinale. Treerne spiller om 5.-6. plass og firerne om 7.-8. plass. 

Finalene i Bringseriens nasjonale sluttspill spilles på hovedbanen i Kongstenhallen kl 1500 (Jenter) og 1630 (Gutter) søndag. 

 

23.04.2015 17:15, Svein Andresen