Tilbake Twitter Facebook

Påmelding til NM junior

De fleste av de store klubbene er med, og til nå er det påmeldt like mange lag som i fjor til årets NM junior. Men det er plass til flere for de som ønsker å delta, husk påmelding innen er 22. mai.

I dag viser antall påmeldte lag at det er 20 lag i jenteklassen, det er to lag flere enn fjoråret. I gutteklassen er 15 lag påmeldt, det er tre lag mindre enn i 2014.
- De aller fleste av de store klubbene er påmeldt til turneringen, men vi tar gjerne i mot flere, opplyser Mette Lislerud i region Sør som er ansvarlig for arrangementet.

Følgende jentelag har meldt seg på: Bryne, Byåsen Elite, Byåsen håndball, Bækkelaget, Follo, Fredrikstad, Gjerpen, Glassverket, Gogstad, Rygge, Levanger, Njård, Nordstrand, Nærbø, Pors, Runar, Sarpsborgalliansen, Sola Viking og Våg.

Og her er guttelagene: Alta, Bodø, Drammen, Falk Horten, Follo, Haslum, Herkules, Herulf, Molde, Nærbø, Nøtterøy, St. Hallvard, Strindheim, Viking og ØIF Arendal.

Årets NM junior gjelder spillere født i 1995 og 1996. Mesterskapet spilles for første gang over en helg, og blir avholdt 23.-25. oktober i Skien. 

Påmeldinger til NM junior gjøres på e-post til Mette Lislerud, mens påmeldinger til NM senior gjøres på e-post til Stig Quille.

12.05.2015 08:50, Kirsten Birkeland