Tilbake Twitter Facebook

Flere nyheter i XPS Trenerverktøy

Fra Norges Håndballforbunds (NHFs) samarbeidspartner XPS trenerverktøy jobbes det hardt, og det kommer mange nyheter framover. På bildet er Geir Martinsen (t.h.) i Sideline Sports og Thorir Hergeirsson. 

- For å nevne noen, så utvikles mulighetene for live analyse. Samtidig som vi jobber med å kunne analysere/tagge situasjoner live på mobile enheter som nettbrett og telefon, sier Geir Martinsen i Sideline Sports til handball.no, og fortsetter: 

- Ikke nok med at det blir enklere og raskere, men alt integreres inn i XPS Analyzer. For alle dere som bruker Analyzer i dag vil dette effektivisere analysen betraktelig. Effektiv kommunikasjon mellom trener og spiller blir mer og mer viktig og spillerutvikling kan heves til et nytt nivå når man kan dele videoklipp raskere.

- De som er XPS-brukere i dag er veldig flinke til å komme med gode ideer og tilbakemeldinger til oss. Dette setter vi stor pris på, og med 2 nye programutviklere på laget blir vi enda mer effektive på programutvikling, sier Geir. 

I tillegg til XPS-bloggen bruker Sideline også Facebooksiden sin for oppdateringer og nyheter. Siden vil være åpen for innlegg. Skriv gjerne litt om dine erfaringer og hvordan du bruker XPS i klubben eller laget ditt.


 

24.06.2015 10:24, Svein Andresen