Tilbake Twitter Facebook

Barne/ungdomsseminar i Sandefjord 25-26.09.2015

Velkommen til årets barne- og ungdomsseminar i Sandefjord  fredag 25 september til lørdag 26 september 2015. 

I år inviterer vi både barne- og ungdomstrenere til seminar for å dele erfaringer og kunnskap og få gode innspill og råd av erfarne trenere. I løpet av helgen kan barnetrenere få med seg tre moduler fra Trener 1 løypen mens ungdomstrenerne kan få med seg tre moduler fra Trener 2 løypen.

Har du lyst til å være med? Meld deg på da:)

Årets seminar har fokus på vår egen trenerutdanning. Vi har hentet 3 moduler fra Trener 1 og 3 moduler fra Trener 2.

Vi starter seminaret med to teoretiske økter på Scandic Sandefjord - Trener 1 skal diskutere Trenerrollen (Modul 12) sammen med Svein Erik Hansen mens Trener 2 skal gå igjennom Treningsplanlegging for uke, periode og år(Modul 1) med Christoffer Martiniussen.

På lørdag forflytter vi oss til Runarhallen for både teori og praksis. Dagens første økt er å planlegge og gjennomføre Treningsøkta (Modul 1) for Trener 1 med Christoffer Martiniussen mens Trener 2 skal gå igjennom Målvakt (Modul 10) med Alexander Edvardsen. Midt på dagen intar vi lunsj i hallen før vi avslutter seminaret med Teknisk Trening-Målvakt (Modul 10) for Trener 1 med Alexander Edvardsen mens Trener 2 skal sammen med Roger Kjendalen se på Bakspiller- teknikker/spillsituasjoner (Modul 11). 

Vi ønsker at flest mulig trenere fra de ulike klubbene melder seg på, og håper at mange tar turen til Scandic Sandefjord og Runarhallen denne helgen. Foruten faglig påfyll, gir seminaret rikelig anledning til å knytte nye bekjentskaper og møte trenere fra andre klubber på en annen arena enn i kampens hete.

For Trener 2 modulene trenger vi utøverapparat på lørdag 26 september. Ønsker ditt lag å få en inspirerende treningsøkt med en faglig dyktig instruktør? Laget bør være godt kjent med tema for modulen og i alder 16-18 år for å kunne være et godt øvingsbilde for trenerne som er på seminaret. Meld inn til oss hvis dette er av interesse.

Vi håper og tror på mange interesserte trenere, og vi har satt av noen rom på Scandic Sandefjord, så du må være tidlig ute for å sikre deg plass på seminaret.

Dere kan lese detaljer i invitasjonen, og påmelding gjøres så nsart som mulig og innen 05 september til utdanning.rsn@handball.no.

 

Velkommen til årets barne- og ungdomsseminar:)

02.09.2015 12:25, Ann Kristin Olaussen