Tilbake Twitter Facebook

Samler treningsøyeblikk

Hver eneste dag gjennomfører norske idrettsutøvere triks eller øvelser på trening som folk flest vil se på som «umenneskelige», «umulige» eller «utrolige». Spennet i ulike idretter og øvelser er enormt. Kjenner du noen i denne kategorien?

TV 2 Sporten er i startfasen av et prosjekt som foreløpig bare har fått tittelen «Mitt Treningsøyeblikk» eller #spretnesnutter. De ønsker at folket skal få et innblikk i det som gjennomføres på treningsrommet, i gymsalen, på fotballbanen, friidrettsbanen eller ute i naturen hver eneste dag. Den innsatsen som legges ned for å nå drømmen om et EM-gull, et VM-gull, et OL-gull – eller en 8. plass i Norgescupen. Det imponerende arbeidet de sjelden eller aldri før har sett.

Som Norges største sportsredaksjon i sosiale medier (Facebook – 170 000+ følgere, Twitter – 107 000+ følgere, Instagram 60 000+ følgere og stadig økende på Snapchat) tilbyr TV 2 en solid plattform for spredning. Men innholdet trenger de hjelp med. Alle helst ved at dere filmer selv, og det kan godt filmes med en mobiltelefon, så lenge bildekvaliteten ikke er forferdelig dårlig. Har du en mobil med «slow motion-effekt» er det enda bedre! TV 2 jakter øvelsene og prestasjonene som er særegne for deres idrett og/eller utøvere.

Her er noen eksempler på hva TV 2 ser etter:

Først og fremst er dette et prosjekt for sosiale medier, men TV 2 ser også etter saker som være gode videosaker til hovedsendingen kl. 21.25 hver dag.

Har du noe som kan være av interesse, sender du det til: gbd@tv2.no.

Det kan gjøres på mail, om filene ikke er større enn at det går. Alternativt kan du bruke Filemail, Webtransfer, Dropbox (eller andre fildelingstjenester) eller på FTP. 

Spørsmål kan rettes til Gaute Bugge Drangsholdt i TV 2.

30.07.2015 10:12, Kirsten Birkeland