Tilbake Twitter Facebook

Comeback Cup 2015

Vi vil invitere til Comeback-cup i klassen 16-30 år. Dette er et spilltilbud for spillere som ikke ønsker å spille ”hver” helg, men synes at det er gøy med håndball engang i blant. Første helg arrangeres 11.-13. september i Trondheim Spektrum.

 

Comeback-cup spilles som enkeltstående arrangement hvor hvert lag spiller minst 3 kamper med redusert spilletid pr. arrangement.

Det er et tilbud til deg som alltid har hatt lyst til å prøve, eller deg som har sluttet å spille organisert håndball,  men som fortsatt ønsker å spille når det passer! Aktive spiller kan og delta! Lagets spillere trenger ikke å ha samme klubbtilhørighet - venner fra skole, jobb osv kan stille lag uavhengig av tilhørighet. Dette er glimrende mulighet for klubbene til å gi et tilbud til spillere som enten har sluttet eller på vei til å slutte - dette kan kanskje være et tilbud slik at dere greier å "holde" de i klubben?!

Det inviteres til klassene J16-20/J20-33/G16-20/G20-33

Det tillates kun 2 aktive spillere på banen om gangen - med dette mener man spillere som deltar i ordinært håndballtilbud i regi av NHF.

Lagspåmeldingen for Comeback-cup: 500 kr pr arrangement.

Lisensen for spillere som kun deltar på Comeback-cup er: 100 kr pr arrangement.

Påmelding på mail til nhf.rmn@handball.no 

Påmeldingsfrist: 28. august 2015

 

 

 

 

 

 

 

19.08.2015 16:00, Ingrid Løfshus