Tilbake Twitter Facebook

Nye oppkjøringsturneringer

Også kommende helg preges av oppkjøringskamper. Mange av GRUNDIGliga-lagene er samlet i Vestfjorden Cup (kvinner), Grimsrud Cup og Adax Challenge (menn).
 

De foregående helgene har mange lag vært i aksjon i ulike turneringer, slik også helgen 21.-23. august, der spesielt tre arrangementer tiltrekker oppmerksomhet:

Vestfjorden Cup feirer 10 års-jubileum
Også denne gang har arrangør Sætre Graabein samlet mange av våre elitelag til turneringen. Kampene spilles i Sætrehallen, med innledende kamper fredag og lørdag og plasseringskamper og finale søndag.

Tertnes, Skrim Kongsberg, Molde HK Elite og Storhamar utgjør den ene pulja, mens København Håndbold (Danmark), Nordstrand Elite, Glassverket og Oppsal (fjorårsvinner) er lagene i den andre.

Du finner flere detaljer om turneringen på nett:

GRIMSRUD Cup
i Halden har også internasjonal deltakelse. Arrangør Halden Topphåndball får både Haslum HK, Elverum, Fjellhammer, GUIF (Sverige) og Aalborg Håndbold (Danmark) på besøk i Remmenhallen.

 

Adax Challenge
går av stabelen i Arendal. ØIF Arendal er vertskap for kamper mot Redbergslid (Sverige), Skøvde (Sverige) og Nøtterøy fredag og lørdag. Kampene spilles i Sparebanken Sør Amfi.

 

Byåsen
er på treningsleir Gran Canaria, der de bl.a. har beseiret de spanske sølvvinnerne Ro`Casa 29-24. Vipers Kristiansand er i Danmark. Onsdag spilte laget treningskamp mot SK Århus (seier med 8 mål). Stord Elite beseiret FyllingenBergen i treningskamp denne uka. Lagene møtes igjen 26. august. Drammen og Runar Sandefjord hadde planlagt å møtes i treningskamp i uka som nå er over, men kampen ble det ikke noe av.
 

20.08.2015 17:31, Svein Andresen