Tilbake Twitter Facebook

Viktig om overganger

Skal du gjøre endring av klubb, må  dette nå gjøres via Min Idrett. Det er spilleren som starter prosessen, og ikke klubben.

Dersom spilleren ikke har vært inne på Min idrett tidligere, velg "Login"  "Glemt brukernavn / passord?" og oppgi e-post adresse eller mobilnummer som er registrert på brukeren. Skulle det ikke være registrert e-post adresse eller mobilnummer, ta kontakt med klubben din og få registrert dette.

Nødvendig informasjon blir sendt til bruker som deretter kan logge seg inn på egen hånd. Man finner lisens og overgang under fanen «Min profil» på Min Idrett *).

Straks overgangen er lagret, så går det automatisk en e-post til ny klubb for godkjenning. For spillere under 18 år, må først foresatt godkjenne overgangen før ny klubb mottar beskjed om dette.

Ny klubb logger seg på via

Under "Person" finnes valget "Overgang" og der ligger overganger som venter på godkjenning.

Ny klubb avgjør også hvorvidt det er spilleren eller den nye klubben som skal betale overgangsgebyret (dersom spilleren er over 16 år).

Dersom det er spilleren som skal betale overgangsgebyret, så går det automatisk en e-post til spilleren med beskjed om at overgangen er klar til betaling.

Karantenetiden på 7 dager begynner å løpe fra den dato hvor siste operasjon i prosessen er gjort. 

 

NB: Dersom din klubb har en påbegynt overgang fra "gammelt system", må klubben benytte seg av Klubbsiden fra handball.no for å godkjenne: 

 

 *)Min idrett er ditt personlige utgangspunkt for å bruke idrettens medlemsdatabase.

I idrettens database finnes det ca 2,5 millioner personer. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag eller med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatte få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for lisens, kurs og konkurranser for deg selv og for dine familiemedlemmer.

 

Logg deg inn på Min idrett:
Min Idrett - innloggingsside

31.08.2015 13:10, Nina Kjos Nilsen