Tilbake Twitter Facebook

Gode avtaler for klubbene våre

 

Bransje: Idrettsutstyr

Nettside:www.scantrade.no

              www.umbro.no


Umbro er vår leverandør av klær og idrettsutstyr til ansatte, styret, regionslag, trenerapparat i regionen med mer. Noen ganger får vi ekstra gode tilbud på varer, for eksempel håndballer, som gjør at vi kan tilby klubbene våre ballnett til spesielt hyggelige priser. Umbro tilbyr blant annet drakter, sko og overtrekksdresser til lag.

Ta kontakt for gode tilbud.

 


Bransje: Idrettsprofilering/Premier

Nettside: www.bk.no
E-post: Tonje Anthonsen

Allmade er fra 2015 en del av BK.no i Sandefjord og fremstår som en vesentlig aktør i markedet innenfor firmaprofilering, premier og idrettsprofilering.
Ønsker din klubb å handle premier, give-aways, klappeballonger eller lignende, vil BK.no og all made finne kreative løsninger for den enkelte klubb. Med mange års erfaring i utforming av profilering på idrettstøy, vil de hjelpe deg med trykk av tall og reklame på drakter og lignende i henhold til reglement.

BK.no leverer også alt av trykksaker og er nært opp til totalleverandør av markedsmateriell.

 

 

 

Bransje: Hotell og servicenæring
Nettside: www.scandichotels.no
E-post:

Rom på Scandic hotell

Skal klubben din arrangere samling eller lignende, ta kontakt med et av regionens tre Scandic hoteller, Scandic Park SandefjordScandic Park Drammen eller Scandic Havna Tjøme for gode tilbud.

 

 

Select Profcare er en stor aktør i markedet på medisinsk utstyr, treningsmateriell med mer, og forsyner våre utviklingsmiljøer med blant annet is, tape og klister.


 Bransje: Treningssenter

Nettside:
www.akropolis.no

E-post: Tone Sæther
 

SportsClub Akropolis har flere sentre i Drammen og omegn, og sørger for at våre landslag får løftet vekter når de er på samling i området. Akropolis har også gode tilbud på trening til klubber og lag i nærmiljøet. Ta kontakt med Tone for gode tilbud!


 

Bransje: Idrettsreiser

Nettside: www.ior.no

E-post: ior@ior.no

Treningsleir og turneringer?

Vår samarbeidspartner Indre Østfold Reisebyrå er ekspert på idrettsreiser. Skal laget ditt spille turnering eller planlegger en treningsleir i utlandet, er dette firmaet å kontakte. De har særlig gode forbindelser i Danmark og Spania, men hjelper til med reiser hvor det skulle være.

 

Bransje: Håndballskole

Nettside: www.handball.no

E-post: nhf.rsn@handball.no

Gjensidigestiftelsen er NHFs samarbeidspartner på håndballskoler. Dette er et arrangement alle klubber kan søke om å få arrangere i høst- og vinterferie. Gjensidigestiftelsen bidrar med flott utstyrspakke til alle deltakerne og dekker utgifter til instruktør (opp til 2500 kroner). Arrangørklubben beholder påmeldingsavgiften.

  

Nedsenkede tverrliggere

TRESS har i samarbeid med NHF Region Sør et godt tilbud på nedsenkede tverrliggere, som er obligatorisk for lag som spiller 6'er håndball. Ved å bestille nedsenkede tverrliggere gjennom TRESS får man en rabatt på ca 20 % og betaler kr 4900,- pr sett + mva og frakt. Ta kontakt med tress på ogs@tress.no eller telefon 55 99 00 00 og husk å oppgi kampanjekode 653032. Husk å nevne hvilken fargekombinasjon du ønsker på tverrliggerne, de kommer i blå/hvit, rød/hvit eller sort/hvit.
 

   

Bransje: Transport

Nettside:
her for direkte bestilling med Region Sørs kode HAND995

SAS Sportstilbud

Sportspris gir billetter til lave priser med de fordelene et idrettslag trenger. For eksempel kostnadsfri endring av billett frem til avreise og full refusjon inntil 7 dager før avreise. Du kan også ta med deg inntil to stk bagasje á 23 kilo.

SAS sine partnere Widerøe og Blue1 vil også være med i SAS sportspriser.

For å få tilgang til sportsprisene trenger klubben en bedriftskode (CMP-kode).
klubber i Region Sør benytter koden HAND995.

SAS Gruppesportspris
Reiser dere flere sammen anbefales SAS Gruppesportspris. Les mer på www.sas.no/sport.

 

Bransje: Kiosksalg
Nettside: www.arenasalg.no

Idrettens egen kioskkjede

ArenaSalg bidrar med enkle rutiner for innkjøp og leveranser til kiosken. Gjennom gratis medlemskap i ArenaSalg opparbeider klubbene en fakturarabatt på 8% eller mer i tillegg til gode innkjøpspriser.


15.08.2012 15:23, Kia Haftorn Otnes